• Facebook

Stævne info

Praktiske oplysninger

At deltage i stævner er sjovt og medvirkende til at udvikle dig som badmintonspiller, da stævnedeltagelse giver en badmintonerfaring, som du ikke kan få i træningslokalet. Du bør dog kun deltage i stævner i det omfang din træner anbefaler. Som tommelfingerregel vil ét stævne hver eller hver anden måned være passende.

 

Vil du have en fuld oversigt over stævneudbuddet, finder du den på BadmintonPeoples Sæsonplan. Når du selv finder stævner, så læg mærke til, at ved stævner med overnatning forlanger arrangøren ofte, at deltagerne har en leder med. ESG sørger ikke for ledere, så du skal inden tilmelding finde en voksen, der vil tilmelde sig og betale som leder.

I ESG prioriteres holdturneringen højere end individuelle stævner, og derfor skal du huske at tjekke, hvornår du skal spille holdturning, før du tilmelder dig stævner.

Tilmeldingsfristen er ca. 3 uger før et stævne. Meld dig ikke til for mange stævner af gangen, da en evt. oprykning vil bevirke, at du skal tilmeldes i en anden række næste gang du skal spille stævne. Du finder reglerne om oprykning i Reglement for Ungdomsklassifikationen i Badminton 2013_14.

Badminton adskiller sig fra mange andre sportsgrene ved at man kun sjældent har en træner med til stævner. Derfor har man normalt en forælder med som coach og sørger også selv for transport til og fra stævnet. ESG opfordrer til, at forældre og spillere via stævneprogrammet opsøger andre ESG’ere på stævnet. Det kan ofte blive en lang dag så medbring rigeligt mad og drikke samt eventuelt tidsfordriv til pauserne mellem kampene.

Priser og betaling

Du betaler selv for stævnet og får ikke noget tilskud fra ESG.

Der betales pr. kategori (single, mix og double) du ønsker at deltage i. Priserne fastsættes af stævnearrangøren og varierer en del. Priserne vil altid fremgå af stævneinvitationen, som du finder på www.badmintonpeople.dk  ved tilmelding (kræver du er oprettet som bruger) eller på den arrangerende klubs hjemmeside. Den pris som opgives i double, er som regel den samlede pris for et par.

Der betales med betalingskort ved tilmelding, og der løber et gebyr på, som du kan se ved betaling. Vær opmærksom på at tilmelding kun er gyldig, når der er betalt for stævnet. Tilmeldingen er bindende.

Tilmelding

Foregår gennem www.Badmintonpeople.dk, hvor du først skal oprette en bruger:

 1. Du skal oprette en bruger. Hvis brugeren skal oprette en ny spiller skal brugeren have samme navn som spilleren. Brugeren vil herefter kunne tilmelde og betale for en eller flere spillere. Se hvordan bruger oprettes (kun pkt. 1-3). Oprettelsen er gratis og kun elitespillere skal betale spillerlicens.
 2. Når du er logget ind som bruger, skal du søge om at blive “lukket ind” i ESG:
  1. Søg klubben frem via “Søg personer og klubber” allerøverst på BadmintonPeople.
  2. Her klikker du på “Bliv medlem” og så sendes der automatisk en ansøgning om medlemskab til klubbens administratorer.
  3. Når de har godkendt ansøgningen (det kan tage en dag eller 2), er du medlem af din klub på BadmintonPeople.

Når du først er oprettet som bruger er det forholdsvist nemt at bruge systemet. Dog skal du vide følgende:

 • Hvilken årgang. I sæsonen 2011/12 er U11 = fødselsår 2002 og 2001, U13 = 2000 og 1999, U15 = 1998 og 1997 osv.
 • Hvilken række. Begyndere spiller i D-rækken, indtil de har optjent points nok til at komme i C-rækken, osv.
 • Spillerens fulde navn og fødselsdato. Er det første stævne, og kan du ikke finde spilleren i systemet, trykker du “opret spiller”.
 • Kategori: Vil du spille single, double og/eller mixdouble? (Det er ikke altid stævnet tilbyder både double og mixdouble). Du kan aftale med en makker, at han/hun også tilmelder sig og angive makkerens navn. Makkeren skal være samme årgang og række. Eller du kan tilmelde dig med x-makker, så bliver du af stævnearrangøren sat sammen med en anden der også vælger x-makker.
 • Dit betalingskortnummer. Hvis du tilmelder dig i god tid, kan du dog gå ind og betale senere. Tilmelding er først gældende, når betaling har fundet sted.

Når du har ovenstående oplysninger, kan du finde stævner og tilmelde ved at følge ESG’s tilmeldingsvejledning

Er der problemer med systemet, eller har du spørgsmål eller gode råd du vil give videre til andre, så skriv til esg.usu@gmail.com

Stævneprogram

Cirka en uge før stævnet skal afvikles vil stævneprogrammet være tilgængeligt.
Nogle gange vil du få en mail med programmet. Modtager du ikke programmet pr. mail skal du selv finde det på den arrangerende klubs hjemmeside. Det er en god idé at checke programmet på hjemmesiden dagen før stævnet, da der kan komme ændringer som følge af afbud.

Afbud

Bliver du forhindret, skal du melde afbud til arrangøren hurtigst muligt. Måske kan arrangøren nå at ændre programmet, så det ikke går ud over de andre spillere. Du ved eller kan nok forestille dig hvor træls det er, hvis modspilleren eller x-makkeren ikke dukker op.

Rigtig god fornøjelse !