• Facebook

Juleafslutning for ungdomSå står julen atter for døren og 2014 lakker mod enden.

Inden alle går på juleferie, vil vi dog – traditionen tro – holde en fælles juleafslutning for alle ungdomsspillere med masser af sjov, spas og julehygge.

Det bliver som vanlig en helt anderledes badmintonturnering, der afvikles på tværs af køn, alder og niveau.

Lodtrækning, regler samt udformning af turneringen bestemmes suverænt af chefnissen, der er turnerings-over-nisse-leder. HO, HO, HO!

Der vil dog blive masser af julegave-præmier at hente, og det ikke kun for de bedste ketsjer-nisser, men for alle med en hue på. Under turneringen vil der blive hygget med lidt jule-mundgodt, og der vil være forskellige aktiviteter, så man ikke behøver at kede sig i pauserne mellem kampen. Kantinen vil desuden være åben, så der er mulighed for køb af mad, drikke, søde sager mm.

Juleturneringen finder sted i Esbjerg Badmintoncenter fredag den 19. december kl. 16.00-ca.19.00.

Man skal være omklædt og klar kl. 16.00. Det koster 30 kr. samt en julegave til maksimum 20 kr. at deltage. Gaven skal medbringes og afleveres til turneringsledelsen ved ankomst.

Betaling (de 30 kr.) skal ske ved online tilmelding. Tilmelding foretages ved at gå ind på www.esgbadminton.dk – vælg ”ESG’s arrangementer” i højre side

Sidste frist for tilmelding er fredag den 12. december!

Turneringen vil blive gennemført ved minimum 40 tilmeldinger. Der vil ikke blive udsendt bekræftelse eller program, men blot blive givet besked via E-mail i tilfælde af aflysning. Så hvis man ikke får nogen besked, er det blot at møde op med sit gode julehumør.

Med håb om stor tilslutning af arrangementet, vil ESG’s ungdomssektion gerne ønske alle spillere og forældre:

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Se den officielle invitation her.