• Facebook

Her i klubben hepper vi på hinandenDet har været en sej holdturnering for vores fem
U 13 C-spillere. Line, Caroline, Laura, Tobias og Emil startede alle sæsonen som U 13 D-spillere uden den store erfaring fra stævner og turneringer. Derfor har de kun haft få sejre undervejs i holdturneringen, hvor de har mødt nogle rigtig stærke hold.

1

Trods mange nederlag og en samlet tredje sidste plads har humøret ikke fejlet noget, og sammenholdet har været helt i top.  Det har aldrig været svært at stille hold, der er blevet heppet på holdkammeraterne, og hvis doublemakkerne har haft en dårlig dag, er det kun blevet mødt med ”kom igen…” og ”skidt med det …”.

Stor ros til Line, Caroline, Laura, Tobias og Emil – I er nogle super gode kammerater.

Lørdag den 8. marts 2014 drog vi af sted til Fanø til de sidste holdkampe i denne omgang – igen var humøret og kammeratskabet helt i top, og vi havde en rigtig god dag.

2

Carolines mor, Birgit, har gjort et super stykke arbejde som holdleder for holdet, og som afslutning på denne omgang fik hun arrangeret en tur i FunWorld med efterfølgende pizza og hygge hjemme hos hende og Caroline. Stor tak til Birgit.

Med til historien hører også, at efter mange nederlag og en samlet tredje sidste plads, har holdet alligevel kvalificeret sig til LM for hold i Vejle, idet holdet er et blandet drenge- og pigehold.

/Susanne Møller Knudsen