• Facebook

Endnu en oprykningEfter en fantastisk weekend, som oprindelig var planlagt som et familie besøg i Aalborg, men endte ud med 2 åbne stævner i hhv. Hørning og GUGfoto, rykkede Anders B Thomsen op fra U13A til M søndag den 16/3. Lørdag den 15/3 tog Anders med en tidligere x-makker i MD fra Triton til Hørning, MD endte dog i puljen, og efter 8 timers ventetid, da han ikke deltog i single, var det endelig tid til HD med en x-makker. Det gik rigtig godt og endte med en 2 plads i HD efter en laaang dag fra kl. 7 om morgenen til kl 21.30 om aftenen. Om søndagen skulle Anders så spille i alle 3 rækker i GUG, hvor hans fætre og kusine spiller. Det var endnu engang med ny x-makker i både MD og HD. Det gik rigtig godt og endte med 2 plads i MD, 1 plads i HD og ikke mindst 1 plads i HS og dermed point nok til M rækken.