• Facebook

Drama i Badmintoncentret2. division: ESG skal vinde 7-6 for at undgå nedrykning.

Nedrykningsspillet i 2. division har været utrolig spændende. Det hele har udviklet sig sådan, at kampen lørdag eftermiddag i Esbjerg Badmintoncenter mellem ESG og København BK afgør, hvilket af de 2 hold der bliver i 2. division, og hvilket hold der må en tur ned i 3. division.

Det hold der vinder 7-6 bliver i 2. division. Det hold der taber rykker ned i 3. divison. Skulle ESG tabe 7-6 er der en mikroskopisk mulighed for at undgå nedrykning. Det kræver at Ikast besejrer Holbæk 8-5.

Men, men, men…. ESG skal vinde 7-6 og det kræver, at spillerne yder det maksimale på banerne, og at Badmintoncentret bliver fyldt til bristepunktet af et veloplagt publikum, der bakker spillerne op hele vejen igennem.

København BK skal mærke at de er på udebane, og at de både spiller mod 10 tændte ESG spillere, og et veloplagt hjemmepublikum. De skal mærke at de er kommet til Esbjerg.

Danmarksserien: ESG skal besejre Korup.

ESG’s Danmarksseriehold spiller samtidig med 2. divisionsholdet en meget vigtig kamp mod Korup. ESG kan med en sejr rykke op på 3. pladsen i nedrykningsspillet, og hermed kvalificere sig til endnu en sæson i Danmarksserien.

Et nederlag kan betyde at holdet enten skal spille kvalifikationskampe d. 12. april 2014 i Vejen, eller rykker ned i Jyllandsserien.

ESG’s Danmarksseriehold har således også brug for massiv støtte fra et fyldt Badmintoncenter.

Serie 1: Oplev ESG’s kommende stjerner.

Når 2. divisions- og Danmarksseriekampene er færdigspillede er det ESG’s unge løver der skal i ilden i Serie 1 kampen mod Vejlby Risskov.

De unge spillere har gjort det forrygende på det sidste, og der er ingen tvivl om, at de ønsker at slutte sæsonen af med en sejr.

Det forventes at kampen spilles kl. ca. 16.00.

 

Kampene starter
Lørdag d. 22. marts 2014
kl. 13.00
i Esbjerg Badmintoncenter