• Facebook

Fra andensidste holdrundeFørste holdet mødte i den anden sidste holdkamp Holbæk på udebane. Vi havde en god togtur til Holbæk, og vi var meget spændte på kampen. Holbæk havde mange gode spillere, og som ventet var der mange gode og tætte kampe. Line Philipsen tabte 2. damesingle efter en meget flot kamp og Ivan Rusev spillede en lang tæt kamp, som han vandt 22-20 i 3.sæt. I damedouble vandt Line Phillipsen og Trine Christiansen en flot kamp med 21-14 i 3. sæt. Trine havde 1 time før fået et væltet håndboldmål i hovedet. Efter behandling med is gennemførte hun kampen og blev kåret til kampens spiller. Efter en god indsats fra alle spillerne tabte vi desværre holdkampen 6-7, så nu skal vi vinde mindst 7-6 over KBK i den sidste holdkamp på hjemmebane lørdag, den 22. marts kl. 13.00 for at blive i 2. division.