• Facebook

ESG har ansat ny sportschefESG har ansat en ny sportschef som afløser for Jakob Toft. Valget er faldet på den 30 årige bulgarske træner Stefan Lyutskanov, der tiltræder stillingen d. 1. august 2012.

Stefan har været i Danmark i 5-6 år. Han har afsluttet træneruddannelsen på Danmarks Trænerskole i Ålborg i 2009. Han har endvidere været ungdomstræner i Vendsyssel Badmintonklub, hvor han har trænet spillere helt ned til 5 års alderen. Han har også været tilknyttet Højbjerg Badmintonklub som træner.

Stefan er pt. en del af det trænerteam, der har ansvaret for det bulgarske landshold.

Stefan er faglig meget kompetent og ambitiøs.

Stefan er ansat i en fuldtidsstilling og får ansvaret for træningen i ESG. Han skal både træne både ungdoms- og seniorspillere. Trænerkabalen i ungdomssektionen er endnu ikke fastlagt, hvorfor vi pt. ikke ved, hvilke hold Stefan skal træne.
Vi glæder os meget til samarbejdet med Stefan.

Jørn Gade.