• Facebook

Juleafslutning 2011 – fotos og beretningSe billederne her

Marie og Celia tjente en gave til holdet ved at melde sig til at skrive lidt til hjemmesiden – tak for det!

Marie Finnemann:

Efterhåneden som alle var kommet, gik vi i gang. Dagen startede med at Jakob råbte 24 hold op. Børn i alle aldre var kommet. Der var rigtig mange små, så de store havde ansvar for at de små fik en god, og sjov dag ud af det. De ældste på alle hold var holdledere, og de skulle holde styr på hvornår og hvor holdet skulle spille, og at man fik byttet rundt, så alle fik lov at spille ca. lige lang tid. Alle holdnavnene havde noget med nissenavne at gøre, nogle navne var fx Sætternisserne, Luntenisserne, Havenisserne, Sønisserne og Vatnisserne.

Man spillede en kamp mod et andet hold, og hver kamp varede et kvarter. Der var forskellige regler i hver kamprunde. I én runde spillede man fx. double på en halv bane og i en anden spillede alle på holdet på banen på en gang. Der var også en runde hvor der blev spillet single på halv bane, og hvis de små minitoner vandt et point her, over en anden, gjaldt det for 3 point .Her skiftedes man til at spille én bold, og så byttede man.

Når et hold ikke spillede kunne overnissen kalde op til quiz, hvor hver hold fik et spørgsmål, og hvis man kunne svare rigtigt på dette, vandt holdet en gave. Overnissen kunne også finde på at sige at, hvis holdet tilsammen løb 3 runder, og sjippede 40 gange, måtte man få en gave. Der var nogle der havde taget kage med, så der var mulighed for at spise kage, da der var gået lidt tid. Til sidst da turneringen var færdig, vandt de hold der havde fået en placering, gaver. Vinderholdet fik 16 gaver oveni dem de havde skrabet sammen. 2. pladsen fik 8. Alle de hold hvor børnene ikke fik lige mange gaver, fik man lov til at gå op og hente gaver, så alle fik lige mange.

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god dag, hvor man mødte rigtig mange man ikke havde set før, og også fik chancen for at have det sjovt med de små. Jeg havde selv en rigtig god dag, og jeg opfattede det også sådan for de andre. Super hyggelig dag med masser af badminton og smil på læben!

Celia Nielsen:

Årets juleafslutning var en stor succes. Over 100 glade børn med nissehuer mødte spændte op. Børn helt ned til Miniton og op til U17 var med. Vi blev delt ud i 24 hold, hvert hold havde et nissenavn, som f.eks. Grødnisserne eller fjollenisserne. På hvert hold var der en såkaldt Hr. Mortensen, hvis opgave var at tage sig af de små på holdet, og sørge for det gik rigtig til. Der var arrangeret en masse spil, hvor de 24 hold blev delt ud i puljer, som hvis vi var til stævne. I puljerne spillede vi mod hinanden, med nogle sjove regler som drillenissen havde lavet. Og ind imellem kom drillenissen pludselig på spil igen, og lavede nye regler, eller belønnede dem, som havde nissehuer på. Da vi var 24 hold, kunne alle ikke spille på samme tid. Derfor sad man over ca. hver anden gang. Det hele gik ud på at vinde så mange point så man kunne gå videre fra sin pulje og derved få flere gaver.

Og gaver var der nok af. Alle havde taget en gave med, og klubben havde også været ude og købe en masse sjove ekstra gaver. Når man sad over, kunne man deltage i en quiz om julen, hvor man havde mulighed for at vinde en pakke til holdet. Til sidst blev alle pakkerne hvert holdt havde vundet delt ud, så man fik lige mange på holdet. Man kunne købe mad i cafeteriet, og rundt på bordene var der sat skåle med pebernødder og brunkager. I pausen kom der også lækre hjemmebagte kager på bordet, som hurtigt blev spist. Alt i alt et rigtig godt arrangement, med en god start på juleferien.